Zabalj Online

Vi ste ovde: Početna Žabalj POTPISAN UGOVOR O NASTAVKU IZGRADNjE KANALIZACIJE U ŽABLJU
Žabalj izgradnja kanalilzacije potpisivanje ugovora Žabalj izgradnja kanalilzacije potpisivanje ugovora Istaknut

POTPISAN UGOVOR O NASTAVKU IZGRADNjE KANALIZACIJE U ŽABLJU

04 Decembar 2015 Napisano 
POTPISAN UGOVOR O NASTAVKU IZGRADNjE KANALIZACIJE
03.12.2015

Kanalizacija je svakako najznačajniji kapitalni objekat koji se gradi u žabaljskoj opštini u poslednjih nekoliko decenija.

Kako je vrednost radova izuzetno velika, i kako su budžetski kapaciteti opštine više nego skromni, prirodno je da radovi dugo traju, i da se nastavljaju uvek onog momenta kada se obezbede sredstva.

Gradi se po etapama, a ovih dana je potpisan Ugovor sa izvođačem radova GP "Graditelj NS" iz Novog Sada, tako da radovi počinju već ovih dana, sa rokom završetka ove etape 20. marta naredne godine.

Ugovor obuhvata izvođenje radova na izgradnji kanalizacione mreže- Prva faza, i izgradnju potisnog gravitacionog cevovoda upotrebljenih voda do Đurđeva.

Vrednost ove deonice je preko 196 miliona dinara (sa PDV-om), a finansijer je po Ugovoru Autonomna pokrajina Vojvodine- Uprava za kapitalna ulaganja, koja je svojevremeno usmerila 201 milion dinara za ovaj projekat.

Garantni rok za izvedene radove je dve godine.Ugovor su u Žablju potpisali predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić i direktor "Graditelja NS" Ljupko Kalaba.


Zdravko Siriški
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Online   PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Online   PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Online


Zabalj Online

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.co.rs