Zabalj Online

Vi ste ovde: Početna Turizam ZAVRŠEN MEDJUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU NA KOM SVOJOM PONUDOM PREDSTAVILA I OPŠTINA ŽABALJ
Sajam u Beogradu, Štand opštine Žabalj i Zrenjanin Sajam u Beogradu, Štand opštine Žabalj i Zrenjanin Istaknut

ZAVRŠEN MEDJUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU NA KOM SVOJOM PONUDOM PREDSTAVILA I OPŠTINA ŽABALJ

23 Februar 2015 Napisano 
Završen je Međunarodni sajam turizma u Beogradu, na kojem se predstavilo oko 1.100 izlagača iz oko 50 zemalja. Prema procenama orzanizatora, bio je najposećeniji do sada sa 65 hiljada posetilaca. Beograd je u četiri dana trajanja sajma ostvario 15 hiljada noćenja. Prvi put od 1978. godine, Sajam turizma u Beogradu otvorio je premijer Srbije.
U petak 20. februara na Beogradskom sajmu oboren je rekord, u krug sajma u toku tog dana ušlo je 5.254 vozila, što je najveći broj vozila u jednom danu na sajmu.
Sajam turizma održan je pod sloganom "Iskoristi trenutak". Ove godine na Sajmu turizma prvi put je učestvovala Jamajka, koja je u Srbiji prepoznala interesantno tržište. Posetioci sajma imali su priliku da kupe ili rezervišu jeftinije turističke aranžmane za predstojeće leto.
Poseban akcenat stavljen je na prezentovanje domaćih turističkih destinacija i turističkih proizvoda u hali 4, gde su se posetioci sajma mogli upoznati između ostalog i sa objedinjenom ponudom opština Žabalj i Zrenjanin. Pod sloganom Tisa reka, koja spaja ponuda je bila upućena svima koji žele da osetite čari ravnice i pobegnu od užurbanog načina života i svakodnevnog stresa.
Aktivni odmor i relaksacija , bogata istorija, festivali, šarenolika bačko-banatska trpeza uz tamburašku muziku privlačila je značajnu pažnju tokom sajma . Kako se pokazalo udruživanje ponuda više opština je značajan korak u stvaranju novih integrisanih turističkih proizvoda na turističkom tržištu, koje sve zahtevnije i traži stalno uvođenje novih sadržaja.
Istovremeno sa Sajmom turizma, održane su još tri manifestacije - Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, Sajam vina BeoWine i Sajam suvenira.

Turistička organizacija opštine Žabalj
PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Online   PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Online   PRIJATELJI PORTALA - Zabalj Online


Zabalj Online

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.co.rs